slovensky
magyar
english
deutsch
Logo Schloss Bela

Online foglalás

Érkezés:
Távozás:
Árak és foglalás

TALÁLKOZÓK ÉS KONFERENCIÁK

Akár üzleti, akár magán céllal szándékozik igénybe venni bármelyik konferenciatermünket, báltermünket vagy bankett-termünket, látványos belsötérrel és a legmodernebb technikai berendezésekkel állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó konferenciáról, szemináriumról, találkozóról vagy céges rendezvényről: mi tanácsokkal szolgálunk, megtervezzük és megszervezzük Önnek az eseményt. Jó érzékkel és nagy tapasztalattal rendelkezünk bármilyen rendhagyó ötlet kivitelezéséhez.

 

KONFERENCIA ÉS BANKETT HELYSZÍNEK:

Számos szalonunk közül választhatja ki az Ön számára legideálisabb helyszínt.

 

KONFERENCIAKÖZPONT:

A “Konferenciaterem” tökéletes helyszín találkozók, kongresszusok vagy egyéb rendezvények számára. A terem a legmodernebb kommunikációs technológiával van felszerelve, így sokféle esemény számára tud megfelelő technikai háttért biztosítani. A közvetlenül mellette található elöcsarnokból egyenesen a csodálatos kastélyudvarra léphetünk, ami igazán exkluzív helyszínné teszi a “Konferenciaközpontot”.

 

GOBELIN SZALON:

24 fős férőhely-kapacitásával a “Gobelin Szalon” kellemes, meghitt hangulatú helyszíne lehet az Ön rendezvényének. Ez a konferenciaterem közvetlenül a “Zöld Szalon” mellett található. Az egyedi hangulatú berendezést professzionális felszereltség egészíti ki, így különösen alkalmas kisebb konferenciák, magán találkozók, igazgatótanácsi ülések és felsővezetői találkozók helyszínéül.

 

ORANGERIE

Az “Orangerie” tökéletes helyszín az Ön rendezvénye számára. A barokk stílusú báltermet a tágas kastélyparkra néző teraszával elsősorban egy mesébe illő esküvő színhelyéül tudnánk elképzelni – ám az “Orangerie” exkluzív hangulatával számos egyéb rendezvény számára is ideális, mint például kisebb koncertek vagy gálavacsorák.

 

A BÉLA NAGYTEREM:

A “Béla Nagyterem” 420 fős befogadóképességével és professzionális konferencia-felszerelésével nagyobb hangerejü rendezvények ideális helyszíne. Legyen szó termékbemutatóról vagy plenáris ülésről, a “Béla Nagyterem” megadja a hátteret a nagyszerű ötletek megvalósításához...

 

Foglalás és további informácó:
E-mailen vagy telefonon: +421-(0)36-7577-600

On-line foglalásért kattintson ide.